Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ο πιο έξυπνος κουμπαράς…


Είναι απίστευτο το πόσα έξυπνα gadgets υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά! Ένα από αυτά που μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια είναι ο έξυπνος κουμπαράς.

Όταν είμασταν παιδιά είχαμε τους κλασικούς κουμπαράδες άλλοι σιδερένιους, που δεν άνοιγαν με τίποτα, και άλλοι πλαστικούς ή κεραμικούς. Η χαρά μας ήταν να τους γεμίζουμε με χρήματα κάθε φορά που μας έδιναν οι γονείς μας ή οι συγγενείς μας.

Το μεγάλο πέδεμα της υπόθεσης όμως ήταν η πολύωρη καταμέτρηση των κερμάτων που είχαμε, πράγμα το οποίο κάναμε πολύ συχνά. Ώρες ατελείωτες περνούσαμε μετρώντας και ξαναμετρώντας, μήπως και κάναμε κάποιο λάθος και μας ξέφυγε κάτι.

Ευτυχώς, για την νέα γενιά υπάρχει ο κουμπαράς με αυτόματο καταμετρητή κερμάτων. Αυτή η πρωτότυπη συσκευή μετρά ηλεκτρονικά τα κέρματά σας, καθώς εσείς αποταμιεύετε.

Στο καπάκι του κουμπαρά υπάρχει η υποδοχή για τα κέρματα, στην οποία μόλις ρίξετε ένα κέρμα καταλαβαίνει αυτόματα την αξία του και μια ποιοτική οθόνη LCD την εμφανίζει. Στην συνέχεια εμφανίζει το τρεχούμενο σύνολο από όλα τα κέρματα που έχετε καταθέσει. Κατασκευασμένη με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, η συσκευή αυτή είναι δυνατή και εύκαμπτη. O κουμπαράς έχει κουμπί μηδενισμού, ανοίγει εύκολα και χρειάζεται 2 x  AA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία). Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή.

Το ιδανικό δώρο γι'αυτούς που χάνουν τα ψιλά τους αλλά και αυτούς που τα μαζεύουν για να αγοράσουν κάτι που τους αρέσει ή το χρειάζονται. Διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και σχέδια, μπορείτε να βρείτε στην αγορά κουμπαρά σε μορφή μπάλας ποδοσφαίρου για τους ποδοσφαιρόφιλους, γουρουνάκι ή ψαράκι για τα παιδιά σας, κουλοχέρι του καζίνο για τους σπάταλους φίλους σας, ακόμη και σε μορφή μίνι ηλεκτρονικού παιχνιδιού που όταν ρίχνεις ένα κέρμα μέσα μπορείς να παίξεις.

Δεν θα τολμήσει κανείς να δανειστεί ούτε ένα ευρώ από τις οικονομίες σας, εφόσον θα γνωρίζετε πάντα το ποσό που έχετε μέσα στον έξυπνο κουμπαρά σας!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον κουμπαρά Arcade που μοιάζει με τα παλιά κλασικά «ηλεκτρονικά» που «τρώγαμε» ώρες ατελείωτες μπροστά τους. Ο Arcade κουμπαράς ήρθε για να θυμίσει σε όλους μας αυτές τις αξέχαστες εποχές αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου