Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Lamborghini-VX3 laptop


Το Lamborghini VX3 laptop είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό, χλιδάτο και πολύ «γρήγορο» σε αποδόσεις laptop όπως άλλωστε και τα αυτοκίνητα της Lamborghini. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός  ότι η κατασκευάστρια εταιρεία ASUS έδωσε το όνομα αυτό στο προϊόν της.

Πρόκειται πραγματικά για ένα υπέροχο φορητό υπολογιστή αφού συνδυάζει πάθος, ταχύτητα και μοντέρνο design.

 Είναι επενδυμένο από κράμα τιτανίου, ένα εξαιρετικά ισχυρό υλικό με σκοπό οι κατασκευαστές να αυξήσουν την ανεκτικότητα της χρήσης του και την αξιοπιστία των επιδόσεών του.

Το VX3 είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή της INTEL, τον Core2Duo T9300 2.6GHz και με μνήμες DDR2 στα 667MHz μέχρι συνολικής χωρητικότητας 4GB.

Όσον αφορά στην οθόνη που διαθέτει το εν λόγω laptop είναι 12.1’’ Wide Screen υψηλής ευκρίνειας για ζωντανά χρώματα και άριστες απεικονίσεις.

Διαθέτει δίσκο SATA 2 320GB στις 5400 στροφές και για οπτικό μέσο ένα DVD RW Super Multi Double Layer.

Η κάμερά  που έχει είναι στα 0,3 Mega Pixel  και προστατεύεται από κρύσταλο ζαφείρι που είναι η δεύτερη σκληρότερη ουσία στον κόσμο. Όπως καταλαβαίνεται αυτή είναι η ασυμβίβαστη φύση της ASUS στην επιλογή προϊόντων της καλύτερης ποιότητας για τα καλυτέρα laptop της.

Επιπλέον διαθέτει κάρτα  δικτύου 10/100 , ασύρματη κάρτα δικτύου, Bluetooth, 8 in 1 card reader, θύρα υποδοχής ακουστικών και μικρόφωνου καθώς και HDMI έξοδο.

Τέλος διαθέτει 2 τύπους μπαταριών για να επιλέξετε, μια στα 2400 mAh και άλλη μία στα 7200 mAh που όπως καταλαβαίνετε η φόρτισή τους με ηλεκτρικό ρεύμα δεν διαρκεί και πολύ.

Οι κατασκευαστές έχουν επιλέξει για αυτό το Laptop λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Vista® Ultimate (εδώ που τα λέμε δεν με ενθουσιάζουν και τόσο αυτά τα Windows) τα οποία μπορούν να γίνουν upgrade σε Windows 7.

Ζυγίζει μόλις 1.68 Kg (με την μπαταρία) και έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Πιστεύω πώς είναι μία πολύ καλή περίπτωση αγοράς αλλά η τιμή είναι αρκετά απλησίαστη για να το αποκτήσεις και αγγίζει τα 3,660.26 € (τώρα θα μου πείτε Lambo είναι ρε φίλε πόσο θες να κάνει!!!!).

Δείτε στο παρακάτω video αυτό το υπέροχο laptop.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου