Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

SAMSUNG BD –D7500: Το πιο λεπτό Blu-ray 3D player


Η παρουσία του νέου Blu-ray player της Samsung ΒD-D7500 που έχει το φινίρισμα της τηλεόρασης D8000, χαρακτηρίζεται από μια λεπτεπίλεπτη φινέτσα.

Πιο λεπτό από κάθε άλλο Blu-ray player, με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της Samsung, το γυαλιστερό σώμα του και το ηχείο, ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο και κάθε στυλ. Επειδή η εμφάνιση μετράει, το D7500 μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, χάρη στον λεπτό και κομψό σχεδιασμό του. Έχει πάχος μόλις 23 χιλιοστά και διαθέτει επιτοίχια βάση για να το τοποθετήσετε ακόμη και στον τοίχο. Το λευκό φως στο πάνω μέρος του ολοκληρώνει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ έρχεται σε και σε τρία φινιρίσματα για να διαλέξετε. Σε λευκό, σε ασημί και σε μαύρο.

Με την τελευταία τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης σας περνά στην επόμενη γενιά ψυχαγωγίας με συναρπαστικές εικόνες Full HD 3D, δίνοντας ζωή στις ταινίες, τους αγώνες, τα παιχνίδια και τη μουσική. Το ενσωματωμένο WiFi σας επιτρέπει να συνδεθείτε ασύρματα με το δίκτυο σας και το internet. Τις δυνατότητές του Blu-ray Player της Samsung συμπληρώνει η τεχνολογία μετατροπής των απλών 2D ταινιών σε 3D, για να δώσετε ζωή στις παλιές σας ταινίες.

Το BD-D7500 είναι συμβατό με όλους τους τύπους δίσκων και αρχείων (MKV, DIVX, DIVX HD, AVCHD WMV MPEG2/4, JPEG, HD JPEG, WMA, MP3, AAC, JPEG), ενώ χάρη στην υποδοχή USB μπορεί να αναπαράγει αρχεία από οποιοδήποτε USB Flash. Ακόμη και οι ταινίες DVD που έχετε ήδη αποθηκευμένες στον δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, θα δείχνουν καλύτερα με τον μηχανισμό upscale που αναβαθμίζει την ποιότητα εικόνας μέσω HDMI σε ανάλυση έως και 1080p.

Με την λειτουργία Ultra Fast Play δεν χρειάζεται να περιμένετε. Το  απίστευτο BD-D7500 της Samsung μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο φόρτωσης ενός δίσκου ξεκινώντας την αναπαραγωγή μέσα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα. Οι τεχνολογίες DTS-HD Master Audio, Dolby true HD και Dolby Digital Plus, σας χαρίζουν ήχο κινηματογραφικής ποιότητας. Η τιμή του κυμαίνεται στα 300€.

Το έξυπνο SAMSUNG BDD7500 θα σας χαρίσει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, ότι κι αν βλέπετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου