Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Apple Tv, για τους φανατικούς του δαγκωμένου μήλου!

Μερικοί από εμάς τους λάτρεις των gadgets, είναι φανατικοί με την γνωστή σε όλους μας εταιρεία της Apple και αγοράζουν σχεδόν όλα της τα προϊόντα. Δεν έχω παράπονο από το iPhone μου, ούτε θα με χαλούσε να είχα έναν iMac αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι και εθισμένος με την ιδέα που κρύβεται πίσω από το δαγκωμένο μηλαράκι.

Για εσάς όμως που είστε εθισμένοι με τα gadgets της Apple, σαν την αρρώστια του καζίνο ένα πράγμα, σας παρουσιάζω το Apple Tv. Ένα από τα πιο χρήσιμα τεχνολογικά εργαλεία, που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε ταινίες, τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, ακόμα και ειδήσεις ή αθλητικά και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική συνδέοντάς το στην μεγάλη σου τηλεόραση.

Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που μου κάνουν εντύπωση στο Apple Tv, όπως το μικρό του μέγεθος, αλλά και το γεγονός ότι είναι αθόρυβο και καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Η σύνδεσή του είναι πολύ απλή μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί με ένα καλώδιο HDMI με την τηλεόραση, καθώς όλο το περιεχόμενο μεταδίδεται ασύρματα μέσω του ασύρματου δικτύου σου.

Οι ταινίες HD από το iTunes παίζουν απευθείας από το Internet, ενώ η μουσική και οι φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου. Επίσης, με το γνωστό iCloud οι φωτογραφίες σου ενημερώνονται αυτόματα. Οι ενοικιάσεις ταινιών SD ξεκινούν από 2,99€ και των ταινιών HD από 3,99€. Έχεις 30 μέρες για να αρχίσεις να βλέπεις μια ταινία και μόλις ξεκινήσει η προβολή της, μπορείς να τη δεις όσες φορές θέλεις μέσα σε 48 ώρες. Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία AirPlay Mirroring, μπορείς να προβάλλεις ασύρματα και με ασφάλεια περιεχόμενο από το iPad 2 ή το iPhone στην HD τηλεόρασή σου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει και το εντυπωσιακό Apple Remote για ακόμα πιο εύκολη χρήση του περιεχομένου του από την Apple TV. Η τιμή του κυμαίνεται στα 120€.

Δείτε παρακάτω ένα ωραίο βίντεο με την αποσυσκευασία και τις δυνατότητες του Apple Tv:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου