Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Samsung Galaxy S III

Η Samsung έχει μπει για τα καλά στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας και διαρκώς μας συναρπάζει με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα νέων μοντέλων κινητών τηλεφώνων που μας προσφέρει.

Μόλις πριν λίγους μήνες η εταιρεία κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S II στις ελληνικές αγορές και πριν γίνει τελείως γνωστό έρχεται να μας εκπλήξει και πάλι.

Φήμες ακούγονται  πως η διάσημη εταιρείας παραγωγής κινητών τηλεφώνων ετοιμάζει τον διάδοχο του ήδη υπάρχοντος μοντέλου.

Λέγεται πως το όνομα του νέου κινητού θα είναι Samsung Galaxy S III (άλλωστε είναι και ο διάδοχος όπως είπαμε παραπάνω) , το οποίο θα είναι μία σημαντική αναβάθμιση στο ήδη εκπληκτικό Samsung Galaxy S II.

Οι πληροφορίες για το επόμενο και νέο Samsung Galaxy S κάνουν λόγο πως θα διαθέτει ένα διπύρηνο επεξεργαστή Exynos με συχνότητα στα 2,2GHz, μνήμη 2GB και κάμερα με ανάλυση 12 MegaPixels.

 Όσο για την οθόνη, φήμες λένε ότι θα έχει διαγώνιο 4,6 ιντσών και θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED Plus με ανάλυση 1280x720.

Όλα τα παραπάνω που σας προανέφερα βασίζονται σε φήμες που ακούγονται και όχι σε επίσημες πληροφορίες από την εταιρεία Samsung.

Ίσως η κατασκευάστρια εταιρεία να παρουσιάσει το νέο εντυπωσιακό μοντέλο στο Mobile World Congress που θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο και γιατί όχι να του δώσει και άλλο όνομα όπως Samsung Galaxy S 3D.

Ας κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι εκείνη τη στιγμή και ας ελπίζουμε αυτή την φορά η εταιρεία να δώσει βάση και στο θέμα αναμονής της μπαταρίας (που είναι αρκετά λίγος ο χρόνος της) χωρίς να χρειάζεται να το έχουμε διαρκώς στο ηλεκτρικό ρεύμα για να μην ξεμένουμε.

Ας ελπίσουμε ότι τα videos που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο YouTube έχουν κάποια σχέση με το νέο μοντέλο της Samsung:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου