Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Samsung Galaxy Tab… ακόμη ένα υπέροχο gadget!

Γέμισε ο τόπος gadgetάκια και όχι αδικαιολόγητα, μιας και τα χρησιμοποιούμε πλέον σε οτιδήποτε και αν κάνουμε. Το πρωί που θα πιούμε τον καφέ μας και θα θέλουμε να διαβάσουμε τα νέα στο internet, στην δουλειά μας για διάφορες εργασίες και για να πάρουμε τα mail μας, στα ταξίδια μας για να βρούμε πιο εύκολα το δρόμο του προορισμού μας, ακόμα και στην διασκέδασή μας με τα ατελείωτα παιχνίδια και την διαθέσιμη μουσική.

Ένα από τα τελευταία μοντέλα τύπου Android Tablet είναι το ανανεωμένο Galaxy Tab της Samsung. Ήρθε για να μονομαχήσει με το γνωστό iPad το οποίο είναι και το δημοφιλέστερο της κατηγορίας αυτής. Ο χρόνος θα δείξει αν θα τα καταφέρει. Εγώ απλά σας το παρουσιάζω και αφήνω στην κρίση σας τα υπόλοιπα.

Σχεδιαστικά το Samsung Galaxy Tab είναι απλά υπέροχο. Η οθόνη του έχει απίστευτη φωτεινότητα και υψηλή ευκρίνεια από όποια γωνία και αν την δείτε. Η ανάλυση της 10,1 ιντσών οθόνης είναι 1280x800. Παράλληλα, η απόκριση στο άγγιγμα των δακτύλων είναι απλά εντυπωσιακή. Με βάρος που αγγίζει μόλις τα 565 γραμμάρια και πάχος 8,6 χιλιοστά είναι στην κυριολεξία ευχαρίστηση να το κουβαλάς μαζί σου.

Το Galaxy Tab έχει διπύρηνο επεξεργαστή Nvidia Tegra στα 1GHz και 1GB μνήμη. Το λειτουργικό του είναι το Android 3.1 Honeycomb το οποίο δίνει την δυνατότητα να εκτελείς ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές μαζί διατηρώντας την απόδοση σε υψηλά επίπεδα. Διαθέτει κάμερα 8 Megapixel, auto focus, LED flash, Full HD video, Wi-Fi n, Α-GPS, Bluetooth, micro USB, Gyroscope, Accelerometer, Digital Compass, Proximity και ενσωματωμένη μνήμη 16GB ή 32GB. Αυτό που επίσης θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους είναι και η αυτονομία της μπαταρίας η οποία μπορεί να κρατήσει μέχρι και 9 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 550€ και η επιλογή είναι φυσικά δική σας!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια παρουσίαση του Samsung Galaxy Tab 10.1:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου