Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

SAMSUNG GalaxyS6 Edge+ Ένα θαύμα αισθητικής και τεχνολογίας


SAMSUNG GalaxyS6 Edge+














Γυαλί και μέταλλο... Οι αθάνατες τέχνες των υαλουργών και των μεταλλουργών επιστρέφουν για να απογειώσουν στιλιστικά το νέο τεχνολογικό θαύμα της Samsung που μοιάζει με κόσμημα.... Πρωτοποριακός σχεδιασμός με διπλή κυρτή οθόνη, εντυπωσιακές καμπύλες και εκθαμβωτικές γυάλινες επιφάνειες, που αντανακλούν τα πιο υπέροχα χρώματα.
Και αυτά είναι μόνο η αρχή... Γιατί πέρα από κομψό, το Galaxy S6 Edge+ είναι εφοδιασμένο με τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει ένα σύγχρονο τηλέφωνο.


Δείτε τον κόσμο μέσα από το κινητό σας.

girl taking a selfie


Εξοπλισμένο με οθόνη 5.1” Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED, το Samsung Galaxy S6 Edge+ προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης, ενώ η προσαρμοζόμενη οθόνη δίνει απαράμιλλη καθαρότητα εικόνας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Με μπροστινή κάμερα 5-megapixel και 16-megapixel οπίσθια κάμερα που ενεργοποιούνται σε λιγότερο από 7 δέκατα του δευτερολέπτου, το Galaxy S6 Edge+ αιχμαλωτίζει το παρόν και αποτυπώνει με πιστότητα τις στιγμές σας, σε όλη τους την ένταση. Επιπλέον, η πίσω κάμερα διαθέτει διάφραγμα F1.9, επιτρέποντας τη λήψη καθαρότερων φωτογραφιών όπου κι αν βρίσκεστε. Πατήστε 2 φορές το πλήκτρο αρχικής σελίδας για να μεταβείτε άμεσα στην κάμερα για να μη χάσετε ποτέ ξανά καμιά σημαντική στιγμή.


Απόλυτη ελευθερία κινήσεων

















Η απόλυτη ελευθερία κινήσεων στη φόρτιση, είναι γεγονός. Το Galaxy S6 Edge+ διαθέτει προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης. Απλά ακουμπήστε το κινητό στη βάση του και ξαναπάρτε το στα χέρια σας πλήρως φορτισμένο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πόσο σύντομο; Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του 2 ώρες είναι αρκετές καθώς το Samsung Galaxy S6 Edge+ ενσωματώνει τεχνολογία που καθιστά τη φόρτιση μέχρι και 1,5 φορές γρηγορότερη από προηγούμενα μοντέλα. Τώρα με μόλις 10' φόρτισης μπορείτε να έχετε έως και 4 ώρες αυτονομίας. Μην ανησυχήσετε ποτέ λοιπόν ξανά για την μπαταρία! Επιπλέον, εφοδιασμένο με τον πρώτο στον κόσμο επεξεργαστή 14nm 64bit, νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και μνήμη UFS 2.0 το Samsung Galaxy S6 Edge+ προσφέρει ασυναγώνιστη ελευθερία κινήσεων ακόμα και κατά τη διάρκεια απαιτητικών multi- tasking εργασιών. Η εκκίνηση του λειτουργικού και των εφαρμογών γίνεται αστραπιαία ενώ πέρα από την ταχύτητα προσπέλασης δεδομένων, το Samsung Galaxy S6 Edge+ προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση!
Και ακόμα, με αποθηκευτικό χώρο 32GB τώρα έχετε όσο χώρο χρειάζεστε για τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες σας, τη μουσική σας και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας!

Έξυπνη διαχείριση & βελτιωμένη ασφάλεια

mobile touch screen finger


Χάρη στο νέο ‘Apps edge’ , μπορείτε να έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές σας, με ένα απλό σύρσιμο του δακτύλου στην πλάγια οθόνη! Επίσης, από την πλάγια οθόνη μπορείτε εύκολα να βρείτε τις επιλεγμένες σας επαφές, να στείλετε μήνυμα ή να καλέσετε απευθείας!
Μια ακόμα καινοτομία της Samsung είναι η πρωτοποριακή εφαρμογή Smart Manager, που σας δίνει την πλήρη εικόνα του κινητού σας ( χώρο αποθήκευσης, μνήμη RAM, κατάσταση ασφάλειας κ.α.) με μια μόνο ματιά! Με τον λειτουργία γρήγορου ελέγχου (Quick Check) μπορείτε να καθαρίσετε τα περιττά στοιχεία και να βελτιώσετε τις επιδόσεις της συσκευής με ένα μόνο άγγιγμα! Ομοίως ένα απλό άγγιγμα είναι αρκετό για να συνδεθεί το Samsung Galaxy S6 Edge+ με την Samsung Smart TV μέσω BLE (Bluetooth Low Energy)! Τόσο απλά! Δοκιμάστε το εξελιγμένο ‘People edge’ που σας φέρνει σε επαφή με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους και νιώστε απόλυτα ασφαλείς χάρη στις τρεις ισχυρές λύσεις ασφάλειας που προσφέρει το Samsung Galaxy S6 Edge+ : Τη λειτουργία KNOX, το προηγμένο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς τις υπηρεσίες εικονικής πιστωτικής κάρτας.

SAMSUNG Galaxy S6 Edge+. Μήπως...το επόμενό σας τηλέφωνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου