Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Western Digital TV Live Media Player


Για τους περισσότερους από εμάς που μας έχει αγγίξει η οικονομική κρίση είναι λίγο δύσκολο να απολαμβάνουμε πράγματα και συνήθειες πριν από αυτή. Πόσο μάλλον αν είσαι και σινεφίλ.

Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία να αναφερθώ σε αυτό μου το άρθρο για μία συσκευή που θα αγαπηθεί αρκετά από τους fan των ταινιών και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον media player της Western Digital TV Live με ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου για μεταφορά ταινιών μέσω δικτύου.

Εγώ που το έχω αποκτήσει πραγματικά απολαμβάνω ταινίες κορυφαίας ποιότητας εικόνας και ήχου στην τηλεόρασή μου.

Ας αναλύσουμε όμως τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συσκευής παρακάτω.

Διαθέτει έξοδο HDMI για την διασύνδεσή του με την τηλεόραση αλλά και composite AV. Επίσης διαθέτει δυο θύρες USB 2.0 για την σύνδεση εξωτερικών δίσκων καθώς και μία θύρα LAN 10/100 για την διασύνδεσή του στο δίκτυο.

Για ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου διαθέτει έξοδο οπτικής ίνας για πραγματικά κρυστάλλινο ήχο.

Το media player TV Live της Western Digital είναι ένα προηγμένο Full HD Multimedia Player εξοπλισμένο και με Wi-Fi κάρτα δικτύου (όπως σας προανέφερα) για δυνατότητα αναπαραγωγής multimedia αρχείων από οποιονδήποτε σκληρό δίσκο που βρίσκεται συνδεδεμένος στο οικιακό σας δίκτυο LAN.

Σε συνδυασμό με μία τηλεόραση τελευταίας γενιάς (προτείνω LED) μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες σε ανάλυση High Definition έως και 1080p.

Υποστηρίζει αρχεία ήχου AAC, AIF/AIFF, DTS, Dolby Digital, FLAC, MKA, MP3, OGG, WAV/PCM/LPCM και  WMA.

Επιπλέον υποστηρίζει σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα αρχείων βίντεο και εικόνας όπως: AVI, (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), FLV, M2TS, MKV (MPEG1/2/4, VC-1), MKV (h.264, x.264, AVC), MP4/MOV (MPEG4, h.264), MPG/MPEG, TS/TP/M2T (AVC, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4), VOB, WMV9, BMP, GIF, JPEG, PNG, TIF/TIFF καθώς και αρχεία υποτίτλων όπως: ASS, SMI, SRT (UTF-8), SSA και SUB.

Πιστεύω πως η παραπάνω είναι μία αξιόλογη και αρκετά φθηνή συσκευή, αφού κοστίζει περίπου 140€, ούτως ώστε να απολαύσουμε κορυφαίας ποιότητας εικόνα και ήχου στο σπίτι μας με επιδόσεις σαν πραγματικού σινεμά.

Το μόνο που θα χρειαστεί εσείς να κάνετε είναι να την συνδέσετε στο ηλεκτρικό ρεύμα και να έχετε αρκετές ταινίες Full High Definition (και όχι μόνο) για αναπαραγωγή.

Καλή σας διασκέδαση αγαπητοί μου φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου