Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

«Οδηγείστε» το PC σας με στυλ!




Μερικά μοντέλα αυτοκινήτων έχουν τόση μεγάλη φήμη που σίγουρα πολλοί από εμάς θα θέλαμε να αποκτήσουμε ένα από αυτά. Ένα νέο gadget ήρθε να ικανοποιήσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το απίστευτο Car mouse.

Τα αυτοκίνητα είναι ένα σημαντικό σύμβολο κοινωνικής ισχύος τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν επηρεάσει ήδη μερικές γενεές. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και την διασκέδαση και εκφράζουν μια άποψη ζωής. Ένα τέλειο δώρο για τον φίλο σας ή ακόμη και για εσάς που έχετε αδυναμία σ’ αυτά είναι το ποντίκι – αυτοκίνητο.





 Το car mouse είναι μια έξυπνη σχεδιαστική ιδέα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Λειτουργεί όπως ένα κανονικό ποντίκι για ηλεκτρονικό υπολογιστή με την διαφορά ότι έχει την μορφή του αγαπημένου σας αυτοκινήτου. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μοντέλων όπως την κλασική Mercedes-Benz 300SL, την Maserati GranTurismo, το αγαπημένο Fiat 500, το κατσαριδάκι Volkswagen Beatle, την εντυπωσιακή Bmw Z4 Roadster, το Mini Cooper, την κούκλα Aston Martin, το Citroen 2CV, το Opel Ampera, την ταχύτατη Ferrari Enzo FXX και πολλά ακόμη, σχεδιασμένα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και επίσημα εξουσιοδοτημένα.

Το έξυπνο αυτό οπτικό ποντίκι διατίθεται στην αγορά ενσύρματο και ασύρματο. Το ασύρματο είναι επαναφορτιζόμενο και διαθέτει φορτιστή που μοιάζει με εξέδρα για να παρκάρετε το αγαπημένο σας όχημα όταν δεν είστε πολυάσχολοι με τα κλικ!  Αποτελείται από δύο ή τρία button (εξαρτάται από το μοντέλο), μια ροδέλα κύλισης, λειτουργεί στα 800dpi, εύκολο στην εγκατάσταση και συμβατό με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, όπως, Windows ή Mac.

Η απίθανη λεπτομέρεια είναι ότι τα φώτα του αυτοκινήτου, εμπρός και πίσω, ανάβουν όπως σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο, με την δυνατότητα απενεργοποίησής τους από ένα διακόπτη on/off. Όσο για το κόστος του θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι προσιτό.

Επιτέλους, είστε σε θέση να αποκτήσετε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο ή ακόμη και αν έχετε αγοράσει ήδη ένα για να το κυκλοφορείτε στον δρόμο, μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμη και όταν δουλεύετε στον υπολογιστή σας. 

Τελικά τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα είναι προσιτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου