Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Το νέο iPad είναι γεγονός!

Εδώ και λίγο καιρό η Apple παρουσίασε την νέα έκδοση του iPad, με οθόνη καλύτερης ευκρίνειας. Το νέο, τρίτης γενιάς iPad διαθέτει οθόνη 9,7 ιντσών τεχνολογίας Retina. Με ανάλυση 2048 x 1536, η οθόνη του νέου tablet έχει περισσότερα pixel από τις κλασικές high definition τηλεοράσεις. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπετε τις αγαπημένες σας εικόνες και movies, αλλά και να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με απόλυτη ευκρίνεια σε μια απόλυτα εκθαμβωτική οθόνη.

Ο ταχύτερος τετραπύρηνος επεξεργαστής A5X αποδίδει ομαλή αίσθηση κατά την λειτουργία του iPad. Παράλληλα η νέα μπαταρία έχει εκπληκτική διάρκεια που φτάνει τις 10 ώρες. Έτσι μπορείτε να βλέπετε με την άνεσή σας και για ατελείωτες ώρες τα αγαπημένα σας top greek videos, να διαβάζετε άρθρα ή βιβλία που σας αρέσουν.

Ένα ακόμη καταπληκτικό στοιχείο που κάνει το νέο iPad να ξεχωρίζει είναι η κάμερα iSight της Apple με ανάλυση 5 megapixel. Ειδικά σχεδιασμένη με οπτικά προηγμένης τεχνολογίας, σας επιτρέπει να βγάζετε πανέμορφες φωτογραφίες και να τραβάτε βίντεο με υψηλή ανάλυση 1080p.

Το νέο iPad έχει ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας. Έτσι, σας επιτρέπει να συνδεθείτε με γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, έως 4G LTE. Η κεραία του έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο φάσμα συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε online σχεδόν οπουδήποτε και με απίστευτες ταχύτητες. Μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε μια ταινία με τεχνολογίες δικτύου όπως HSPA+ και DC-HSDPA και ταχύτητες έως 42 Mbps. Επιπλέον μπορείτε να μοιραστείτε τις ταχύτητες αυτές και με άλλες συσκευές αφού το νέο iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προσωπικό hotspot.

Τέλος, το νέο iPad διαθέτει λειτουργικό iOS, το πιο εξελιγμένο σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, φυσικά iCloud για να έχετε τα προσωπικά σας αρχεία σε όλες σας τις συσκευές ασύρματα, πρόσβαση στο Application Store για χιλιάδες εφαρμογές, αλλά και το iPad Smart Cover, το απόλυτο ταίρι του iPad. Μετά από όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι η χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, θα περιοριστεί στο ελάχιστο, αφού με το νέο iPad μπορείτε να κάνετε τα πάντα και πάνω απ’ όλα ευχάριστα!

Δείτε στο παρακάτω tech video μια παρουσίαση του νέου iPad:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου