Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

HTC Sensation XE


Η HTC είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει πως μπορεί να σχεδιάζει εκπληκτικά smartphones. Ένα από τα τελευταία μοντέλα νέας γενιάς με λειτουργικό Android είναι το HTC Sensation XE.

Το Sensation XE με Beats Audio περιέχει στην συσκευασία του ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά που αποδίδουν μοναδικής ποιότητας ήχο. Το ειδικά διαμορφωμένο λογισμικό του με το προσεγμένο user interface του δίνουν περισσότερες δυνατότητες και πάρα πολλή διασκέδαση. Η ξεχωριστή αλουμινένια «unibody» κατασκευή με τις κόκκινες λεπτομέρειες προσδίδουν πολυτέλεια και ποιότητα στην αισθητική του εμφάνιση.

Το Sensation XE είναι ένα τηλέφωνο για ήχο και εικόνα και στοχεύει κυρίως να κλέψει τις καρδιές των μουσικόφιλων. Διαθέτει Android έκδοσης 2.3.4, αναβαθμίσιμο σε 4 σύμφωνα με την εταιρεία, ταχύτατο διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και μνήμη 768ΜΒ. Η οθόνη του είναι υψηλής ανάλυσης qHD 540x960 pixel, μεγέθους 4,3 ιντσών. Η εσωτερική του μνήμη φτάνει τα 1,2GB ενώ διαθέτει και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Με την 8 megapixel camera μπορείτε να καταγράψετε και να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

Εννοείται ότι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται Wi-Fi, Bluetooth, 3G, GPS, πολυμέσα, κοινωνική δικτύωση και ένα σωρό άλλες εφαρμογές. Η μπαταρία είναι μεγάλης χωρητικότητας, αλλά όχι αρκετής για να αντέξει το XE μία ολόκληρη μέρα, αν βέβαια χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό που προορίζεται, δηλαδή ως smartphone για εφαρμογές και για ακρόαση κάποιων ωρών μουσικής καθημερινά. Φροντίστε λοιπόν να έχετε κάπου κοντά διαθέσιμο ηλεκτρικό ρεύμα αν είστε λάτρεις της μουσικής.

Φυσικά, όπως όλα τα τελευταία μοντέλα κινητών της εταιρείας HTC, διαθέτει το πρόσθετο γραφικό περιβάλλον HTC Sense που προσφέρει όλες τις extra λειτουργίες χωρίς καμία καθυστέρηση. Με το HTC Sensation XE αποτυπώνετε τη στιγμή, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, χάρη στη μηδενική υστέρηση κλείστρου. Το σερφάρισμα στο Intenet γίνεται με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στον browser που προσφέρει πολλαπλά παράθυρα, δυνατότητα άμεσης μετάβασης στα Wikipedia και YouTube και την τελευταία τεχνολογία Flash. Η οθόνη κλειδώματος μοιάζει με παράθυρο που δίνει πρόσβαση στις εφαρμογές της αρεσκείας σας. Η τιμή του εκπληκτικού αυτού smartphone κυμαίνεται στα 600€.

Δείτε ένα review του HTC Sensation XE στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου