Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Τι Πρέπει Να Παρέχει Μια Φθηνή Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας

Ναι στη φθηνή ασφάλειας μοτοσυκλέτας αλλά υπό όρους!

Μετά τη δική σας ασφάλεια ενώ οδηγείτε, η ασφάλεια της μοτοσυκλέτας σας είναι πολύ σημαντική. Όσοι οδηγείτε μηχανή ειδικά στις μεγαλουπόλεις έρχεστε αντιμέτωποι καθημερινά με άπειρες προκλήσεις. Η ελλιπής κατάρτιση της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς στη χώρα μας, το δυσβάσταχτο άγχος και ο καθημερινός αγώνας ενάντια στο χρόνο φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα στους δρόμους με πρώτα θύματα τους αναβάτες μοτοσυκλετών. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες μηχανών - και εν μέρει λογικό- αναζητούν μια φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετασ, συχνά όμως δε δίνουν σημασία στις καλύψεις που παρέχονται σε ένα φθηνό ασφαλιστήριο.

Σε γενικές γραμμές ακόμα και σε μια φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετασ δε θα πρέπει να απουσιάζουν από τις παροχές η κάλυψη για αστική ευθύνη και σωματικές βλάβες προς τρίτους.  Σε περίπτωση δηλαδή τροχαίου ατυχήματος με τη μοτοσυκλέτα σας που προκύπτει δική σας αστική ευθύνη προς τρίτους για σωματικές βλάβες ή και υλικές ζημιές, η ασφαλιστική εταιρεία δεσμεύεται να τους αποζημιώσει μέχρι το ανώτατο ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιό σας.

Επιπλέον, μια φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετασ καλό είναι να περιλαμβάνει πλήρη οδική βοήθεια, μια υπηρεσία που σας λύνει τα χέρια στην περίπτωση βλάβης όπου και αν βρίσκεστε. Καλύψεις όπως φθορές από πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες, στάσεις και απεργίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα και φυσικά είναι κάτι που θα εξετάσετε αν πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια φθηνη ασφαλεια μοτοσυκλετασ αναλόγως με την περιοχή που μένετε ή εργάζεστε και το βαθμό επικινδυνότητάς της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου