Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Blackberry Bold Touch 9900


Τα Blackberry κινητά τα προτιμούν λίγοι και είναι αυτοί που εκτιμούν πραγματικά τον ρόλο ενός κινητού ως χρήσιμο εργαλείο και όχι επειδή είναι στην «μόδα»! Σε μια αγορά που τα smartphones αγοράζονται για διάφορους λόγους και όχι τόσο για τις πραγματικές τους ικανότητες, η Blackberry συνεχίζει με τον ίδιο προσανατολισμό. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του θυμίζει λίγο παιχνίδι του καζίνο και το σίγουρο είναι ότι οι κάτοχοί του αισθάνονται τυχεροί.

Το Bold Touch 9900 είναι ένα καθαρόαιμο επαγγελματικό τηλέφωνο, ικανό να βγάλει από την δύσκολη θέση τον ιδιοκτήτη του. Το Bold δουλεύει αψεγάδιαστα και συνδυάζει οθόνη αφής (multi touch) 2,8 ιντσών ανάλυσης 640x480 pixels στα 287 dpi με υποφωτιζόμενο πληκτρολόγιο τύπου QWERTY. Το φινίρισμα και η εμφάνισή του είναι προσεγμένη, η απόκριση του πάνελ κορυφαία, τα εικονίδια του λειτουργικού συστήματος OS 7 πανέμορφα και τα υλικά αρίστης ποιότητας.

Είναι το λεπτότερο BlackBerry που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος 10,5 χιλιοστά και βάρος 0,64kg. Διαθέτει κάμερα 5 megapixel και λειτουργία εγγραφής βίντεο HD. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα e-mail σας και να έχετε εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα σας. Με επεξεργαστή στα 1,2GHz και 8GB επεκτάσιμη μνήμη, το BlackBerry Bold 9900 είναι η επιτομή της υψηλής απόδοσης. Φυσικά, είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi, Bluetooth και με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, όπως το BlackBerry Maps που σας δίνει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως τα τουριστικά αξιοθέατα. Η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη μιας και φτάνει περίπου στα 700 ευρώ αλλά το όνομά του και μόνο είναι εγγύηση.

Δείτε αναλυτική παρουσίαση του BlackBerry Bold Touch 9900 στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου