Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Jorno mini Bluetooth Keyboard


Το πληκτρολόγιο Jorno είναι μια διαφορετική πρόταση, κατάλληλο για χρήση σε συσκευές pda, smartphones και tablet pc τύπου Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry ή Symbian. Το ανακάλυψα πρόσφατα ψάχνοντας να πάρω δώρο στον κολλητό μου. Στην αρχή σκέφτηκα να του πάρω κάποιο gadget για το iPhone του αλλά τελικά κατέληξα να του αγοράσω ένα αξεσουάρ για την καινούρια του bmw.

Παρόλα αυτά σας το παρουσιάζω γιατί το θεωρώ μια αξιόλογη ιδέα για δώρο. Το Bluetooth πληκτρολόγιο Jorno σας επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή κειμένου στο smartphone σας, επεκτείνοντας παράλληλα την ευχρηστία του. Είναι πολύ χρήσιμο μιας και μετατρέπει το κινητό σας τηλέφωνο σε laptop ή netbook, όσο αφορά πάντα την εύκολη χρήση του.

Αυτό το στιλάτο πληκτρολόγιο έχει πολλά χαρακτηριστικά άξια σχολιασμού. Το μικρό και βολικό του μέγεθος είναι ένα από αυτά. Το Jorno μπορεί να διπλωθεί και να τυλιχθεί έτσι ώστε να χωρέσει στην τσέπη σας. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να το μεταφέρετε παντού. Η δυνατότητα σύνδεσής του με την συσκευή σας μέσω Bluetooth σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείται και από απόσταση.

Το Jorno Keyboard διαθέτει δική του βάση στήριξης για την συσκευή σας, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε το iPhone ή το iPad σας σε landscape ή portrait θέση. Το μέγεθος των πλήκτρων είναι μόνο 15% μικρότερο από αυτό ενός τυπικού πληκτρολογίου για άνεση στην πληκτρολόγηση. Είναι ανθεκτικό και λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα e-mail σας, για σημειώσεις, για να περιηγηθείτε στο internet και για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή απαιτεί την πληκτρολόγηση κειμένου. Η τιμή του είναι περίπου 99$.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια παρουσίαση του Jorno Bluetooth Keyboard:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου