Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Logitech Harmony 1100, ένα τηλεχειριστήριο για όλα!


Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Κάθε σπίτι βάζω στοίχημα ότι έχει τουλάχιστον 5 συσκευές συνδεδεμένες στο ηλεκτρικό ρεύμα και σε πλήρη λειτουργία, οι οποίες απαιτούν την χρήση τηλεχειριστηρίου. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το τραπεζάκι του σαλονιού με ένα σωρό χειριστήρια και να ψάχνουμε κάθε φορά ποιο ακριβώς είναι αυτό που μας χρειάζεται. Εγώ βρήκα την λύση και σας την παρουσιάζω!

Το πολύ-τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 1100 ήρθε για να σας λύσει τα χέρια. Είναι η ιδανική λύση στο πρόβλημά σας, μιας και σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε ταυτόχρονα 15 ηλεκτρικές συσκευές. Η βάση δεδομένων της Logitech περιέχει πάνω από 5.000 κατασκευαστές και περισσότερες από 225.000 συσκευές υπερύθρων, αριθμός ο οποίος ανανεώνεται καθημερινά, έτσι ώστε να είναι εγγυημένη η συνεργασία όλων των συσκευών και κατασκευαστών που έχετε είδη η θα αγοράσετε στο μέλλον.

Το Harmony 1100 μπορεί να σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο, μέσω μιας πλήρως ρυθμιζόμενης έγχρωμης οθόνης αφής 3,5 ιντσών. Με το εξελιγμένο Interface αφής που διαθέτει, σας επιτρέπει να καθορίσετε εσείς ποιες εντολές και σε ποιο σημείο της οθόνης θα εμφανίζονται. Πέρα όμως από την ρυθμιζόμενη οθόνης αφής, οι μικρές λεπτομέρειες στην σχεδίαση διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τον χρήστη. Γύρω από την οθόνη υπάρχουν μικροί ανάγλυφοι οδηγοί θέσης, οπότε μπορείτε μόνο με την αφή να επιλέξετε την εντολή που θέλετε. Διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και βάση φόρτισης.

Το Logitech Harmony 1100 είναι αρκετά μικρό για να χωρά στην παλάμη σας, αλλά με ένα πάτημα μπορεί να σας δώσει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε τηλεχειριζόμενη συσκευή. Η ακτίνα δράσης του δεν σταματά μέσα στο σαλόνι σας. Η συσκευή διαθέτει πομπό ραδιοσυχνοτήτων, οπότε εγκαθιστώντας ένα Harmony RF Extender (που πωλείται ξεχωριστά), μπορείτε με το 1100 να ελέγξετε συσκευές που είναι μέσα σε ντουλάπια ή σε άλλα δωμάτια, έως και 30 μέτρα μακριά σας. Η τιμή του κυμαίνετε περίπου στα 300€ και σίγουρα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δεν έχουμε την δυνατότητα για τέτοιου είδους έξοδα, όμως θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του και είναι η ιδανική λύση για να αξιοποιήσετε τις λειτουργίες του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας σας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια παρουσίαση του Logitech Harmony 1100:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου