Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Μια συντροφιά δροσιάς το καλοκαίρι…

Όλοι αναζητούμε λίγη δροσιά το καλοκαίρι με διάφορους τρόπους, άλλοι με το κλιματιστικό, άλλοι με ανεμιστήρα. Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, ίσως και η περισσότερο αναγκαία, είναι η αίσθηση δροσιάς που σου δίνει ένα ποτήρι παγωμένο νερό ή αναψυκτικό!

Είναι ατελείωτες οι φορές που βρίσκομαι στο γραφείο ή στην παραλία αραχτός με το laptop και πάνω που έχει στεγνώσει ο λαιμός μου διαπιστώνω ότι το νερό είναι τόσο ζεστό που δεν πίνεται με τίποτα! Σκέψου να έπινα και μπύρα!

Ψάχνοντας λοιπόν για μια λύση βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον και οικονομικό gadget. Ένα φοβερό mini usb ψυγείο!


Συνδέοντας το ψυγειάκι με την usb θύρα του ηλεκτρονικού υπολογιστή στο γραφείο ή του laptop στην παραλία, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα η πλατφόρμα παγώνει στην κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να διατηρεί το νερό ή το αναψυκτικό μου δροσερό.

Εύκολο στην χρήση, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταλαμβάνει μικρό χώρο.


Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα για 1 αναψυκτικό 
Plug & Play
Εσωτερικό φωτάκι LED
Συμβατό με Windows & Mac
Διαθέτει καλώδιο σύνδεσης USB 1,22 μ
Τροφοδοτείται από μια ελεύθερη θύρα USB του υπολογιστή σας.
Διαστάσεις: 19.4 x 9 x 9εκ
Βάρος: 362γρ
Απαιτήσεις Συστήματος:
32 ΜΒ RAM
100 MB διαθέσιμο σκληρό δίσκο
Μια διαθέσιμη θύρα USB 1.1
Υπάρχει σε  κόκκινο και σε μαύρο χρώμα!

Το απίθανο ψυγειάκι διαθέτει δύο λειτουργίες και έτσι εκτός του ότι μπορεί να κρατάει το νερό ή το αναψυκτικό σας δροσερό το καλοκαίρι μπορεί να κρατάει ζεστή και την κούπα με τον καφέ σας τον χειμώνα. Έχει διακόπτη που ρυθμίζει την λειτουργία του και ένα led που υπάρχει μέσα, ανάβει μπλε όταν είναι ρυθμισμένο να ψύχει και κόκκινο όταν είναι ρυθμισμένο να ζεσταίνει.

Το μόνο μειονέκτημα, για μένα, του mini usb ψυγείου είναι ότι δεν χωράει μεγάλο ποτήρι μέσα. Έτσι δεν βολεύει και τόσο πολύ για να κρατάει κρύο τον φραπέ που τον προτιμώ σε μεγάλο ποτήρι και κυρίως στο γραφείο εν ώρα εργασίας, αλλά κατά τα άλλα θεωρώ ότι είναι ένα έξυπνο και χρησιμότατο gadget. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Δείτε το και στο παρακάτω βιντεάκι, έτσι για να έχετε μια άποψη και για τον τρόπο λειτουργίας του και για τις διαστάσεις του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου