Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

iPad2 : The next generation


Ένα από τα απόλυτα και επαγγελματικά gadgets αυτήν την εποχή παγκοσμίως είναι το iPad2 της εταιρείας Apple.

Είναι ένα πολύ εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο για κάθε χρήστη σε επαγγελματικό ή και προσωπικό επίπεδο.

Ο καθένας θα ήθελε να το αποκτήσει καθώς προσφέρει πληθώρα χαρακτηριστικών. Μερικά από αυτά παρουσιάζονται παρακάτω.

Διαθέτει δύο ισχυρούς πυρήνες στον επεξεργαστή Α5 που το κάνουν να εκτελεί τις διπλάσιες εργασίες στον ίδιο χρόνο. Επίσης προσφέρει καλή απόδοση γραφικών με ταχύτητα επεξεργασίας στα 9x, η οποία βοηθάει στην καλύτερη απόδοση των εφαρμογών ειδικά όσων χρησιμοποιούν βίντεο. 

Διαθέτει 2 κάμερες HD μία στην μπροστινή πλευρά και μία στην πίσω και έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για βιντεοκλήσεις Face Time. Η οθόνη των 9,7 ιντσών διαθέτει οπίσθιο φωτισμό LED με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας να έχουν χρώματα ευδιάκριτα, πιο ζωντανά, φωτεινά και σε υψηλή ανάλυση. 

Τέλος η Apple έδωσε μεγάλη βάση στο σχεδιασμό. Είναι 33% πιο λεπτό από το iPad και 15% πιο ελαφρύ ενώ και η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες.

Αν κάποιος μπορεί να βρει ένα μικρό μειονέκτημα σε αυτό το gadget είναι η τιμή του η οποία δεν είναι και τόσο προσιτή!

Διατίθεται σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο) και σε δύο μοντέλα iPad2 Wi-Fi και iPad2 Wi-Fi+3G με χώρο αποθήκευσης τα 16GB, 32GB και 64GB.

Αν σκεφτεί κανείς πόση διαφήμιση έκαναν οι εταιρείες Digital Marketing στην Αμερική σίγουρα θα πειστεί πώς η Apple έχει παρουσιάσει το απόλυτο επαγγελματικό gadget εργαλείο.

Μέχρι το επόμενο………..

Πάρτε μία μικρή γεύση του iPad2.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου