Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Apple iPod Nano: Μικρό και διασκεδαστικό!


Η μουσική είναι το πάθος μου. Με συντροφεύει όπου και αν πάω, από την διαδρομή για την δουλειά μέχρι και στα ταξίδια μου. Με γεμίζει με ένα σωρό συναισθήματα, ηρεμία, συγκίνηση, δύναμη. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην αγοράσω το απόλυτο μουσικό gadget, που δεν είναι άλλο από το iPodNano 6Genτης Apple. Έχει το κατάλληλο μέγεθος, ώστε η μουσική να σε ακολουθεί παντού.

Η Apple κέρδισε πατέντα για τον σχεδιασμό της έκτης γενιάς του iPodNano, χάρη στον εντελώς νέο σχεδιασμό που διαθέτει και στην τεχνολογία πολλαπλής αφής (Multitouch). Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολο στην χρήση του και παράλληλα διασκεδαστικό. Διατίθεται στην αγορά σε επτά εντυπωσιακά χρώματα και η κατασκευή του εκτός από ξεχωριστή είναι σίγουρα και ανθεκτική.

Το μικρό αυτό Mp3 Player είναι ανανεωμένο και μοιάζει στην λειτουργία του με το iPhone και το iPad, μιας και η πρόσβαση στη μουσική σου γίνεται με ένα άγγιγμα ή με μια κίνηση. Έχει το μισό μέγεθος από το προηγούμενο μοντέλο και έγχρωμη οθόνη 1,5 ιντσών με ανάλυση 240x240 pixel.Διατίθεται με μνήμη 8GBή 16GBγια να αποθηκεύεις τα αγαπημένα σου τραγούδια ή τις φωτογραφίες σου.

Με το ενσωματωμένο βύσμα 30 ακίδων, μπορείς να συνδέσεις εύκολα το iPodNano με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σου, με τα ηχεία σου στο σπίτι και με πολλά άλλα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για το iPod. Έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο και στερεοφωνική λειτουργία εξόδου ήχου. Μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και ως ξυπνητήρι, αφού το λογισμικό του σου δίνει υπηρεσίες όπως ημερολόγιο, ρολόι και χρονόμετρο.

Με το νέο, πρακτικό κλιπ μπορείς να στερεώσεις το NanoPlayerστο μανίκι σου, στο μπουφάν σου ή στην τσάντα σου και να το έχεις πάντα μαζί σου. Οι διαστάσεις του είναι 4,1 cmx 0,88 cmx 3,75 cmx Βx Υ)και το βάρος του είναι μόλις 21 γραμμάρια. Όσο για την τιμή του, θεωρώ ότι είναι αξιόλογη, βάση των προδιαγραφών του.

Δείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες του AppleiPodNano 6Gen στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου