Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Dell Inspiron Duo Tablet


Η τεχνολογία μέρα με τη μέρα προοδεύει και πως θα ήταν δυνατόν μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο την πληροφορικής να μείνει στάσιμη. Ο λόγος για την Dell που πραγματικά με εντυπωσίασε και με έκανε να γράψω αυτό το άρθρο για ένα πανέμορφο και οικονομικό gadget.

Πρόκειται για το Dell Inspiron Duo Tablet ένα «μικρό» αλλά με πολλές δυνατότητες tablet pc. Όπως θα διαπιστώσατε μετά την λέξη Inspiron υπάρχει η λέξη «Duo» που αυτό με μάγεψε στην Dell για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Όταν κάποιος πάρει στα χέρια του το συγκεκριμένο προϊόν θα έχει ένα υπέροχο tablet pc με οθόνη touch 10.1” ιντσών και ανάλυση High Definition. Μπορείτε μέσω του tablet να κάνετε τις παρουσιάσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να ψυχαγωγηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. 

Θα απολαύσετε με άνεση τις ταινίες σας λόγω των δυνατοτήτων που σας παρέχει αυτό το gadget. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ψηφιακή κορνίζα μέσω της ειδικής βάσης που παρέχεται στην συσκευασία.

Η μαγεία όμως του εν λόγω tablet είναι ότι με μια απλή κίνηση μετατρέπετε σε ένα πολύ εύχρηστο και με μεγάλες δυνατότητες laptop. Ναι καλά διαβάσατε μετατρέπεται σε laptop περιστέφοντας απλά την touch οθόνη του 360ο.

Αρκετά όμως τα λόγια πιστεύω της περιγραφής του, ήρθε η ώρα για να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος.

Αποτελείται από έναν επεξεργαστή Intel® Atom® Dual Core  N570 στα 1,6 GHz και μνήμη συνολικής χωρητικότητας 2 GB DDR3 SDRAM (και τα δύο κατά την γνώμη μου αρκετά για το συγκεκριμένο gadget).

Επιπλέον διαθέτει σκληρό δίσκο 320 GB SATA στις 7200 στροφές, κάμερα ανάλυσης στα 1,3 GHz καθώς και ασύρματη κάρτα δικτύου με την υποστήριξη λειτουργίας Bluetooth.

Διαθέτει οθόνη 10.1” ιντσών ενώ επίσης έχει και τις κλασσικές θύρες εισόδου (USB 2.0 x 2) και εξόδου (μικρόφωνο και ακουστικά).

Τέλος το λειτουργικό του σύστημα είναι Windows® 7 Home Premium 32bit και το βάρος του με την μπαταρία κουμπωμένη φτάνει μόλις το 1,54 Kg, ενώ μπορούμε να το προμηθευτούμε σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε και κόκκινο).

Απολαύστε στο παρακάτω video ένα πραγματικά όμορφο και πολύ οικονομικό προϊόν που μας παρέχει η  Dell :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου