Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Mio Moov Spirit 555… σας οδηγεί με σιγουριά!


Βρήκα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον κολλητό μου! Το νέο GPS Mio Moov Spirit 555 είναι ιδανικό για τους φίλους σας που χάνονται εύκολα ή αποπροσανατολίζονται διαρκώς. Έτσι, κατέληξα να εμπλουτίσω τις δυνατότητες  της Bmw του φίλου μου με ένα χρησιμότατο gadget.

Η σειρά Moov Spirit 500 εξελίσσει ακόμη περισσότερο την πλοήγηση με την χρήση της ευρείας οθόνης. Καινοτομία για την Mio, η νέα ευρεία οθόνη των 4,7” σε συνδυασμό με το καλαίσθητα απλουστευμένο λεπτό σώμα της συσκευής.

To νέο Moov Spirit 555 FEU διαθέτει Bluetooth και δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων hands free με ανοιχτή ακρόαση για ασφαλή οδήγηση και επαναπροσδιορίζει την πλοήγηση μέσα από τη μεγάλη ευκρινή οθόνη 4.7’’. Τα μενού και οι χάρτες κυλούν κατά μήκος της οθόνης (Slide Touch™) παρέχοντάς σας πρόσβαση σε μια πληθώρα λειτουργιών πλοήγησης με λιγότερα κλικ. Επίσης, θα ενθουσιαστείτε με τη λειτουργία εξερεύνησης που σας βοηθά να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα νέα μέρη σε κάθε τοποθεσία. Απολαύστε την πλοήγηση σας με τους πλέον εξελιγμένους χάρτες της Ελλάδας από την GeoIntelligence και χάρτες 43 χωρών από την TeleAtlas, και ταξιδέψτε με την ευκολία της λειτουργίας Text to Speech.

Οι λειτουργίες που διαθέτει το πανέμορφο αλλά και λειτουργικότατο αυτό Gps είναι πάρα πολλές. Ενδεικτικά αναφέρω: Explore Mode, Ταξιδιωτικοί οδηγοί Wcities, Google Local Search μέσω Bluetooth, οικονομικός και οικολογικός υπολογισμός διαδρομής, NavPix, λειτουργία πεζού, Text to Speech, TruMap view, 3D απεικόνιση διασταυρώσεων, καθοδήγηση λωρίδων, πανεύκολη εύρεση προορισμού και σημείων ενδιαφέροντος (ΑΤΜ, εστιατόρια, μουσεία, μνημεία κ.ά.). Περιλαμβάνει κουμπί καταγραφής με δυνατότητα φωνητικής καταγραφής, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κλήσεων hands free μέσω Bluetooth.

Το Moov S555 έχει επεξεργαστή Samsung 2450 στα 400Mhz, οθόνη αφής 4,7” Color Display, VGA 480 x 272 pixel με landscape προσανατολισμό. Η μνήμη του είναι 128MB ενώ διαθέτει και υποδοχές επέκτασης για MicroSD card έως και 16GB. Οι διαστάσεις του είναι 132 x 85 x 13.95 mm (W x H x D) και το βάρος του 160gr. Η τιμή του είναι λογικότατη σε σχέση με τις δυνατότητες της συσκευής και κυμαίνεται στα 200€.

Δείτε την ομορφιά και τις δυνατότητες του Mio Moov Spirit 555 στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου