Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πληκτρολόγιο σιλικόνης

Σας έπεσε κάποιο υγρό, όπως καφές ή νερό, στο πληκτρολόγιο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας και τα πλήκτρα δεν λειτουργούν πλέον; Με το δίκιο σας θα αγοράσετε ένα καινούργιο. Τι κάνετε όμως στην περίπτωση που θα πέσει καφές στο πληκτρολόγιο του laptop;

Σας έχω την λύση! Ένα μοναδικό πληκτρολόγιο κυκλοφορεί στην αγορά και ήρθε για να σας απαλλάξει από κάθε ανησυχία. Φυσικά μιλάω για το πληκτρολόγιο σιλικόνης, ένα απίστευτα χρήσιμο gadget.

Είναι εύκαμπτοκαι ειδικά σχεδιασμένο για να τυλίγεται και να μεταφέρεται εύκολα, για εξοικονόμηση χώρου στο desktop σας και άνετη αποθήκευση στο laptop σας. Τοποθετήστε το σε οποιαδήποτε επιφάνεια, διπλώστε το και βάλτε το σε οποιαδήποτε τσάντα μεταφοράς. Το απόλυτο πληκτρολόγιο πάει παντού, και αν βιάζεστε, τυλίξτε το και φύγατε!

Το κυριότερο από όλα είναι ότι είναι αδιάβροχο. Καθαρίζεται αποτελεσματικά με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι. Απαλλαχτείτε από τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς που συσσωρεύονται στα συμβατικά πληκτρολόγια.Ρίξτε του ένα ποτήρι νερόκαι θα δείτε ότι συνεχίζει να δουλεύει τέλεια. Ξεχάστε τα προβλήματα που δημιουργεί η υγρασία και η σκόνη στα κλασικά keyboards.

Η σιλικόνη είναι ένα απόλυτα ανθεκτικό υλικό. Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από gel σιλικόνης ώστε να κρατάει για μια ζωή. Είναι άθραυστο και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακόμη και αν δοκιμάσετε να το πετάξετε από τον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Σημαντική σχεδιαστική λεπτομέρεια είναι ο εσωτερικός φωτισμός που διαθέτει. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο απόλυτο σκοτάδι διότι φωτίζεται με ένα απαλό μπλε φως. Απλά πατήστε το πλήκτρο on και θα λάμψει. Διαθέτει και extra λειτουργικά πλήκτρα. Είναι συμβατό με USB και PS/2 (διατίθεται και με PS/2 adapter).

Το πρωτοποριακό ελαστικό, αδιάβροχο πληκτρολόγιο είναι ιδανικό για ταξίδια, PDA, κλπ. Είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, κόκκινο και φυσικά υπάρχει και το πληκτρολόγιο σιλικόνης καζίνο με τέλεια σχέδια «τζόγου» για τους λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών.

Η τιμή του ποικίλει ανάλογα με τις λειτουργίες του και κυμαίνεται από 7€ έως 24€. Είναι οικονομικό και έτσι μπορείτε να το αγοράσετε για να ξεχωρίζετε από τους άλλους ή για να το κάνετε δώρο στους φίλους σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου