Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Contour GPS HD Camera


Ο χειμώνας πλησιάζει και ένα χρήσιμο, αλλά παράλληλα εντυπωσιακό gadget υπόσχεται να καταγράψει τις όμορφες στιγμές στα χειμωνιάτικα ταξίδια σας, λεπτό προς λεπτό και με την καλύτερη ποιότητα που υπάρχει.

Η νέα Contour GPS HD Camera ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι η πρώτη hands-free κάμερα της αγοράς που ενσωματώνει πληροφορίες GPS, ενώ παράλληλα καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p.

Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS ανιχνεύει συνεχώς μέσω δορυφόρου την θέση σας με εκπληκτική ακρίβεια. Έτσι, έχει την δυνατότητα να σας  παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την τοποθεσία σας, την ταχύτητα με την οποία κινείστε, το υψόμετρο στο οποίο βρίσκεστε και άλλου τέτοιου είδους χρήσιμες λεπτομέρειες. Επίσης, η διαδρομή σας καταγράφετε πάνω σε έναν χάρτη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην οθόνη της κάμερας.

Η πρώτη hands-free ή αλλιώς helmet cam είναι γεγονός! Ο εργονομικός και έξυπνος σχεδιασμός της Contour, σε συνδυασμό με το σύστημα TRail™ (πατέντα της εταιρείας) που διαθέτει, σας επιτρέπει να την τοποθετήσετε με ασφάλεια σε διάφορες βάσεις (στο ποδήλατο, στο τιμόνι της μηχανής σας, στην μάσκα του σκι, στο κράνος σας κ.α.) προσφέροντάς σας έτσι απεριόριστη ευελιξία και ευκολία στις εγγραφές σας. Σε αυτό βοηθάει φυσικά και το πολύ μικρό μέγεθος αλλά και βάρος της, που είναι μόλις 148 γραμμάρια.

Η απίθανη Contour GPS HD είναι ανθεκτική ακόμα και στις πιο extreme συνθήκες, στην σκόνη, στο νερό και στην λάσπη λόγω της κατασκευής της από αναδυόμενο αλουμίνιο. Εξαιρετικά απλή στην χρήση της χάρη στον μεγάλο διακόπτη on/off εγγραφής που διαθέτει, σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την καταγραφή της δράσης σας άμεσα και με μεγάλη ευκολία. Τα πρακτικά laser ευθυγράμμισης που διαθέτει, σας βοηθούν να βρείτε την κατάλληλη θέση για την τέλεια εγγραφή.

Η Contour GPS έχει την δυνατότητα να καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p. Χρησιμοποιεί έναν ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών ο οποίος καταγράφει τις περιπέτειες σας χωρίς αλλοίωση. Συγχρόνως, σας προσφέρει ποικιλία ρυθμίσεων έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλυση για την εγγραφή σας, ανάμεσα σε 3 διαφορετικές αναλύσεις (1080p, 960p, 720p)ή 2 διαφορετικές επιλογές για την ταχύτητα των καρέ(30fps, 60fps). Εννοείται αλλά δεν παραλείπεται, ότι η hands-free camera έχει και την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 5 MegaPixel.

Η Contour GPS διαθέτει ένα εντελώς νέο ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο μπορεί να ηχογραφεί όλους τους ήχους, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του αέρα. Διατίθεται με κάρτα μνήμης 2GB, ενώ μπορεί να δεχτεί κάρτα μνήμης έως 32GB. Έτσι μπορείτε να καταγράψετε πάνω από 8 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) σε μια κάρτα μνήμης. Το λογισμικό Storyteller σας βοηθά να μεταφέρετε τα βίντεο σας στον Η/Υ πολύ εύκολα. Η τιμή της, απόλυτα ικανοποιητική σε σχέση με τις δυνατότητές της, κυμαίνεται περίπου στα 350€.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου