Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Samsung Galaxy S II


Χριστούγεννα και όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις μέρες για να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και για να ανταλλάξουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όσον αφορά τα δώρα δεν μπορώ να πω πώς είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα για την επιλογή τους, με εξαίρεση στο δώρο του κουμπάρου μου.  

Στην αρχή σκέφτηκα να του αγοράσω κάποιο δώρο για την καινούργια του bmw αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι ετοιμοπαράδοτο στην αντιπροσωπεία. Τελικά όμως θυμήθηκα που μου είχε αναφέρει πως σκεφτόταν να αγοράσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, οπότε και αποφάσισα να του το κάνω δώρο εγώ.

Του πήρα λοιπόν το Samsung Galaxy S2, ένα κινητό με πολλές δυνατότητες και με ωραίο design.

Διαθέτει οθόνη αφής SUPER AMOLED Plus 4,3 ιντσών, με πολύ ζωηρά και ζωντανά χρώματα και λόγο της τεχνολογίας Amoled μειώνεται κατά πολύ η θολούρα που διακρίνει κανείς σε άλλες ανάλογες οθόνες.

Ακόμη είναι παροπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή εφαρμογών, καθώς παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών με εκπληκτική ταχύτητα, τη γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδων, μεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης και επεξεργασίας εικόνων και την αναπαραγωγή παιχνιδιών με υψηλή απόδοση.

Τέλος έχει την δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής βίντεο σε ανάλυση high definition (1080p/30 καρέ το δευτερόλεπτο).

Το μόνο αρνητικό στο συγκεκριμένο τηλέφωνο μπορώ να πω πως είναι η τιμή που είναι λιγάκι τσουχτερή, αλλά είναι γιορτές και αξίζει πραγματικά για ένα καλό δώρο σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Απολαύστε το στο παρακάτω video:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου