Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ψυχολογικά Tips Για Στοίχημα

Πριν ξεκινήσεις να παίζεις online στοίχημα πρέπει να έχεις κατά νου ορισμένα πράγματα. Δεν πρόκειται για κανονισμούς αλλά για συμβουλές που προέκυψαν από τα λάθη και την εμπειρία όσων ασχολούνται με το «σπορ» για πολύ καιρό.

Αρχική συμβουλή, την οποία σε συμβουλεύουμε να τηρείς σαν ευαγγέλιο, είναι να απλώνεις το χέρι σου ως εκεί που φτάνει, και ίσως λίγο πιο κοντά… Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να στοιχηματίζεις τόσα χρήματα όσα αντέχεις και με το παραπάνω και να τα χάσεις. Το online στοίχημα δε θα σου λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και μόνο ως ένα απλό χόμπι θα πρέπει να το αντιμετωπίζεις.


Μην παρασύρεσαι από το φανατισμό σου. Τι και αν έχεις φάει τη ζωή σου στα γήπεδα για να δεις τον Ολυμπιακό και έχεις καταναλώσει αμέτρητες ώρες μπροστά στην τηλεόραση για να δεις τους αγώνες του; Φανταζόμαστε ότι γνωρίζεις κατά βάθος τις δυνατότητες της αγαπημένης σου ομάδας. Με λίγα λόγια το να στοιχηματίζουμε τυφλά υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας τίποτα άλλο παρά μόνο ανοησία θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε. Να είσαι πάντα αντικειμενικός βλέποντας τα σημεία υπέρ των οποίων ποντάρεις με ψυχρό μάτι.free tips

Το στοίχημα δεν είναι 24/7 Job. Δεν είσαι υποχρεωμένος να παίζεις κάθε μέρα, δε θα σε απολύσει κανείς! Ο εθισμός μόνο σε επικίνδυνα μονοπάτια μπορεί να σε οδηγήσει. Μείνε ενημερωμένος αλλά πόνταρε μόνο όταν διακρίνεις ότι κάτι καλό μπορεί να βγει από κάποιο ματς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ εύκολο και μέχρι ενός σημείου λογικό να παθιάζεσαι με κάποιον αγώνα είτε ως θεατής είτε ως παίχτης που ποντάρει σε κάποιο σημείο. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα δύο γίνονται ταυτόχρονα, όπως στην περίπτωση του live betting. Πάντοτε θα πρέπει να παραμένεις ψύχραιμος, νηφάλιος και λογικός!

Image Source: https://www.flickr.com/photos/158355514@N06/41636314540

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου