Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Λεξικό Για Το Online Στοίχημα

Ορολογία για το online στοίχημα

Ακριβές σκορ. Σε αυτό το στοιχημα ο παίκτης καλείται να στοιχηματίσει στο πόσο θα λήξει ένας αγώνας μετά το πέρας των 90 λεπτών χωρίς την παράταση εκτός αν η παράταση περιλαμβάνεται και αναφέρεται στους όρους.

Ακριβές σκορ και σκόρερ. Ο παίκτης ποντάρει στο πόσο θα λήξει ο αγώνας ποιο θα είναι δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα και επίσης στο ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει.

Betting exchange. Όταν τα στοιχήματα γίνονται χωρίς να μεσολαβεί κάποιος bookmaker και οι αποδόσεις και η κερδοφορία αγοράζονται απευθείας από κάποιον άλλον παίκτη.

Αυτογκόλ. Πρόκειται για ένα ειδικότερο στοιχημα που ο παίκτης καλείται να μαντέψει και να ποντάρει εάν θα συμβεί κάποιο αυτογκόλ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Accumulator bet. Μπορείς στους περισσότερους αυτή η ορολογία να μη θυμίζει κάτι αλλά είναι στα ελληνικά το γνωστό παρολι. Στο παρολί ο παίκτης μπορεί να ποντάρει και να συνδυάσει 2 ή περισσότερα γεγονότα στο ίδιο κουπόνι με βασική προϋπόθεση να πιάσει όλα τα γεγονότα και να κερδίσεις αθροιστικά της απόδοσης του καθενός χωριστά.

Anytime scorer. Εδώ παίκτης καλείται να ποντάρει στο αν πιστεύει ότι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγωνα.

Back. Πρόκειται για το πιο κλασικό είδος στοιχηματισμού ποντάρουμε δηλαδή υπέρ κάποιου σημείου 12 η Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου