Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Υποβρύχιες λήψεις…

Οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν και το καλοκαιράκι βρίσκεται στην εκπνοή του. Αυτό που θα μου μείνει σίγουρα είναι οι υπέροχες αναμνήσεις. Ειδικά φέτος, είχα την τύχη να απαθανατίσω ακόμη και τις υποθαλάσσιες όμορφες στιγμές που περάσαμε με την παρέα μου.

Το νέο μου απόκτημα απλά με ενθουσίασε! Φυσικά αναφέρομαι στην καινούρια μου Sony Cyber-shot Dsc-TX10 που αγόρασα μια εβδομάδα πριν φύγω διακοπές.

Η Sony TX10 είναι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους, εξαιρετικά λεπτή με Full HD και ανθεκτικό αδιάβροχο σχεδιασμό. Ο αισθητήρας που διαθέτει είναι Exmor R™ CMOS στα 16,2 megapixel, με 4x ζουμ, ευρεία γωνία 25 mm, AVCHD Full HD, 3D, οθόνη LCD 7,5 cm και Sweep Panorama.

Ανθεκτική στο νερό, τη σκόνη, ακόμη και στον πάγο και την πτώση από 1,5 μέτρο. Διαθέτει εγγραφή ευκρινούς και ομαλού βίντεο Full HD. Επίσης, μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες πανοραμικές φωτογραφίες και σε 3D (τρισδιάστατες).

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, μερικά από αυτά είναι το ασημί, αυτό αγόρασα και εγώ, το μαύρο, το κίτρινο, το γαλάζιο, αλλά και σε ροζ για τις γυναίκες. Θα γίνει αχώριστη φίλη σας στις καλοκαιρινές διακοπές και όχι μόνο! Η Cyber-shot TX10 είναι εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά. Αδιάβροχη σε βάθος μέχρι και 5 μέτρα αλλά και ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες, μέχρι και -10ο C.

Η οθόνη αφής της καθιστά την λειτουργία της ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη. Χάρη στον πρωτοποριακό αισθητήρα Exmor R™ CMOS, ο οποίος μειώνει τον θόρυβο της εικόνας, μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες με έμφαση στην λεπτομέρεια ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, μπορείτε να καταγράψετε τέλειας ποιότητας βίντεο HD 1080i. Τελευταίο και καλύτερο… απολαύστε τις τρισδιάστατες φωτογραφίες σας στην 3D οθόνη σας, τις οποίες θα τραβήξετε φυσικά με την TX10 μιας και διαθέτει τις λειτουργίες Sweep Panorama και Sweep Multi Angle, και όλα αυτά τα έχετε διαθέσιμα ακόμη και μέσα στο νερό.

Τα τελευταία χρόνια οι υποβρύχιες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν γίνει μόδα και όχι άδικα, μιας και η ομορφιά που κρύβει ο βυθός της θάλασσας είναι απερίγραπτη. Εκτός από αυτό, μπορείτε να περάσετε με ένα καλώδιο usb τις φωτογραφίες σας στο laptop ή στον υπολογιστή σας και να αναπολείτε με τους φίλους σας τα αξέχαστα καλοκαίρια που περάσατε μαζί! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να αγοράσετε μία για το επόμενο καλοκαίρι. Αξίζει!

Απολαύστε μια παρουσίαση της Sony Cyber-shot Dsc-TX10 στο βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου